S-a negociat extrădarea lui Nicolae Popa?

Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost zilele trecute într-o vizită oficială în Kuweit pentru a marca împlinirea celor 50 de ani de când acest stat şi-a câştigat independenţa faţă de Irak. Deşi a fost întâmpinat personal de către şeicul Amir Sabah, şi a avut parte de înalte onoruri, preşedintele României a lipsit de la cel mai important eveniment al acestor manifestări şi anume dineul oficial.

2 afișări
Imaginea articolului S-a negociat extrădarea lui Nicolae Popa?

S-a negociat extrădarea lui Nicolae Popa?

Sursele "Naţional" au dezvăluit şi care ar fi fost motivele lui Traian Băsescu. Acesta ar fi negociat în secret cu un înalt oficial indonezian, prezent şi el la această sărbătoare, urgentarea extrădării lui Nicolae Popa.De altfel atitudinea precipitată a preşedintelui a părut suspectă pentru mulţi dintre cei care au făcut parte din delegaţia română din Kuweit, însă strategii de imagine a lui Traian Băsescu au făcut ca acest aspect să fie cât mai puţin vizibil.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici