S-a schimbat schimbarea, dar încă se mai schimbă. Baronii PDL votează pentru un premier tehnocrat

Prima dilemă din PDL a fost rezolvată: premierul Emil Boc urmează să fie înlocuit din fruntea Guvernului. Preşedintele Traian Băsescu şi liderii democrat-liberali au convenit la întâlnirea de marţi seară de la Vila de protocol Lac 1 că trebuie să aleagă între varianta unui premier tehnocrat şi cea a unui premier politic.

3 afișări
Imaginea articolului S-a schimbat schimbarea, dar încă se mai schimbă. Baronii PDL votează pentru un premier tehnocrat

S-a schimbat schimbarea, dar încă se mai schimbă. Baronii PDL votează pentru un premier tehnocrat

În faţa şefului statului, 40 dintre membrii Colegiului Director al PDL au fost de acord cu instalarea unui premier tehnocrat. Surse din partid ne-au declarat că votul a fost unul consultativ, urmând să se mai poarte discuţii în zilele următoare pentru a se vedea dacă aceasta este soluţia finală. Tabăra Blaga încearcă să impună un premier politic, numele avansat fiind chiar cel al secretarului general al PDL. În doar patru zile, democrat-liberalii şi preşedintele Băsescu şi-au schimbat opţiunile de la premier technocrat, la premier politic şi în cele din urmă din nou premier tehnocrat. La întâlnirile de pe teritoriul preşedintelui s-a mers pe ideea "independentului", în timp ce la cele de la Parlament sau partid s-a optat pentru "premierul politic".

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici