Să ne mai încredem în pieţele financiare?

După scandalurile care au zguduit lumea financiară în ultimii doi ani şi care au afectat credibilitatea actorilor principali, în special a companiilor de profil de pe Wall Street, la sfârşitul săptămânii trecute chiar funcţionarea pieţei a fost pusă sub semnul întrebării.

8 afișări
Imaginea articolului Să ne mai încredem în pieţele financiare?

Să ne mai încredem în pieţele financiare?

Picajul de aproape 1.000 de puncte în doar câteva minute, la debutul sesiunii de joi, a indicelui reprezentativ al Bursei de la New York, Dow Jones Average Industrial, şi revenirea parţială, dar la fel de violentă, a adus din nou în discuţie problema riscului sistemic avansată în momentul căderii băncii de investiţii Lehman Brothers în septembrie 2008.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici