Sa va fie RUSINE!

Un debut de meci perfect, o prima repriza incheiata in avantaj (1-0, gol Bratu, dupa o jumatate de ceas). Atit a jucat fotbal Dinamo, marti, in returul cu Lazio. Restul nu mai conteaza, deoarece tine de umilinta, nesimtire, bataie de joc, indolenta. Italienii au primit cadou, in doar 45 de minute, citeva milioane de euro, traduse prin calificarea in grupele UEFA Champions League.

1 afișare
Imaginea articolului Sa va fie RUSINE!

Sa va fie RUSINE!

Cel mai darnic "ciine" a fost Vali Nastase. Un penalty servit pe tava si citeva atipiri pe atacurile "macaronarilor" au fost de ajuns pentru ca Rocchi sa egaleze si apoi sa-si aduca echipa in avantaj. Reusita macedoneanului Pandev a contat doar pentru statistica. La 1-3, parca nici nocturna nu mai avea chef sa lumineze, stingerea citorva reflectoare lasind senzatia ca se incearca mascarea rusinii dinamoviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici