Sălile de sport ctitorite de Năstase au ajuns dosar penal la DNA

Pariul pe un Mercedes făcut de Adrian Nă­s­tase şi Ion Ţi­­riac a ajuns dosar penal. Fostul premier şi fos­tul tenis­man au pus un rămăşag pe termenul de fi­nalizare a unui program naţional de construcţie de săli de sport. Procurorii nu anchetează însă miza ră­mă­şagului - o limuzină în valoare de 78.000 de euro - ci obiectul acestuia, respectiv cele peste 400 de săli de sport date în folosinţă înainte de alegerile din noiembrie 2004.

1 afișare
Imaginea articolului Sălile de sport ctitorite de Năstase au ajuns dosar penal la DNA

Sălile de sport ctitorite de Năstase au ajuns dosar penal la DNA

Mai precis, neregulile legate de construcţia şi dotarea acestora, contractele de zeci de milioane de euro ca­re au fost încasate de fir­me din portofoliul PSD pentru lucrări făcute de mân­tuială. Concret, cauza penală aflată în lucru la Direcţia Naţio­nală Anticorupţie (DNA) a fost înregistrată ca atare în anul 2006 şi are ca obiect neregulile constatate la achiziţiile publice ale Companiei Naţionale de Investiţii SA Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici