Salvaţi-l pe Giani!

Într-un proces strigător la cer, Ministerul Justiţiei, abuzând de calitatea sa de autoritate centrală în domeniu, încearcă -, şi este posibil să şi reuşească, în lipsa aplicării unor măsuri urgente- să încredinţeze un copil român unui fundamentalist musulman, încălcând cele mai elementare norme legale internaţionale. Cotidianul ATAC iniţiază o campanie de sprijinire a cauzei micuţului Giani, pentru a împiedica înstrăinarea acestuia, şi face apel la toate instituţiile din România să împiedice această ilegalitate.

1 afișare
Imaginea articolului Salvaţi-l pe Giani!

Salvaţi-l pe Giani!

La Secţia a III-a civilă a Curţii de Apel Bucureşti, s-a judecat, ieri, recursul înaintat de Lea Irodita Thumm, împotriva sentinţei nr. 1424/20.11.2006, prin care Secţia a V-a Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti dădea câştig de cauză Ministerului Justiţiei din România, erijat în apărătorul unui cetăţean german, într-un proces intentat Autorităţii Tutelare din cadrul Primăriei Arad şi, respectiv, cetăţeanului român Lea Irodita Thumm, confirmând acuzaţia aberantă adusă acesteia prin decizia unei instanţe minore şi partinice din München, de răpire a propriului copil!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici