Sandu: "Ori "naţionala", ori Urziceniul!" / Răzvan: "Renunţ la Unirea!"

Lui Răzvan Lucescu nu i se permite să pregătească în acelaşi timp "naţionala" şi Unirea Urziceni. După Lupescu, şi Mircea Sandu respinge ideea de a-l împărţi pe selecţioner cu campioana României.

5 afișări
Imaginea articolului Sandu: "Ori "naţionala", ori Urziceniul!" / Răzvan: "Renunţ la Unirea!"

Sandu: "Ori "naţionala", ori Urziceniul!" / Răzvan: "Renunţ la Unirea!"

Ialomiţenii obţinuseră acordul tehnicianului şi îl presau pe şeful FRF, dar "Naşul" a calculat că Răzvan nu ar avea timp să lucreze în paralel şi pentru Federaţie, şi pentru Unirea.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici