Sarbatori fericite!

Anul 2007 isi traieste ultimele zile. Noul an se apropie vertiginos cu sacul plin de sperante, ganduri frumoase si liniste sufleteasca. Lumea politica, economica, culturala sau simplul cetatean se afla la ora bilantului. Cu bune si rele... Cu toate acestea, in ciuda notei de optimism pe care ti-o aduce, an de an, magia Sarbatorilor, perspectivele nu sunt roze.

1 afișare
Imaginea articolului Sarbatori fericite!

Sarbatori fericite!

Au fost o vreme, prea putin insa, portocalii, dar lupta asta blestemata pentru suprematie politica ne-a afectat pe toti. Sa avem totusi Puterea de a sterge toate neimplinirile cu buretele, sa ne intoarcem la credinta si sa ne bucuram de Sfanta Nastere a Domnului Nostru Iisus Christos. Acum, la cumpana dintre ani, sa ciocnim un pahar de sampanie pentru tot ceea ce a fost frumos si sa rostim un gand de bine pentru ce va sa vina alaturi de cei dragi. Nimeni nu ne poate impiedica sa speram ca Noul An va fi mai bun pentru noi toti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici