Sărbători tradiţionale cu parfum de toamnă

Toamna şi-a intrat în drepturi, în forţă. Este momentul să ne bucurăm de roadele pământului, să redes­coperim mâncăruri tradiţionale şi ecologice, să ne amintim de farmecul României interbelice şi de seni­nătatea şi simplitatea cu care îşi duceau traiul bunicii noştri.

5 afișări
Imaginea articolului Sărbători tradiţionale cu parfum de toamnă

Sărbători tradiţionale cu parfum de toamnă

În acest sfârşit de săptămână au loc trei festivaluri celebre unde puteţi redescoperi tradiţiile româneşti: Răvăşitul Oilor la Bran, Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi în localitatea buzoiană Berca şi Festivalul Castanelor din localitatea Polovragi. Bucureştenii vor putea să des­copere comorile din lada bunicii, dar şi să se aprovizioneze cu cele mai proaspete fructe şi legume de toamnă. În Capitală, mai exact în Parcul Bucur Obor şi la parterul Primăriei Sectorului 2, va începe astăzi cea de-a XII-a ediţie a Târgului anticarilor.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici