Sarkozy către România: „Suntem parteneri naturali“

La numai două zile după ce şi-a oficializat discret relaţia cu fostul model italian Carla Bruni, preşedintele francez Nicolas Sarkozy va pune capăt scurtei perioade de miere pe care şi-a acordat-o pentru a veni astăzi la Bucureşti. Înaintea vizitei oficiale, liderul Franţei a acordat un interviu în exclusivitate pentru EVZ.

1 afișare
Imaginea articolului Sarkozy către România: „Suntem parteneri naturali“

Sarkozy către România: „Suntem parteneri naturali“

El vorbeşte despre „prietenia puternică şi veche“ dintre România şi Franţa, despre dorinţa de a dinamiza relaţia cu ţara noastră şi despre interesele comune pe care cele două state le au în interiorul Uniunii Europene.Franţa va prezida UE în a doua jumătate a anului. Mesajul pozitiv la nivel oficial a fost dublat însă de o serie de aluzii venite pe căi neoficiale de la Élysée. Surse din apropierea preşedintelui au declarat că Sarkozy nu va semna niciun contract la Bucureşti din cauza „acuzaţiilor de corupţie aduse în trecut României“ şi că acesta se întâlneşte şi cu preşedintele, şi cu premierul din cauza „situaţiei politice complicate“ de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici