Sarkozy, la Bucureşti

Nicolas Sarkozy şi-a unit destinul cu fostul fotomodel Carla Bruni. Presa specula încă de la începutul anului că Sarko şi Carla se vor căsători cel mai târziu în prima săptămână a lunii februarie.

1 afișare
Imaginea articolului Sarkozy, la Bucureşti

Sarkozy, la Bucureşti

Carla Bruni i-a spus "Da!" şefului statului francez, Nicolas Sarkozy, scrie Journal de Dimanche, precizând că, după trei luni de când "a cunoscut primul divorţ" din istoria sa, "Palatul élysée a cunoscut, sâmbătă, şi o căsătorie".
Căsătoria preşedintelui francez cu iubita sa, mai tânără cu 13 ani, nu a mai surprins pe nimeni, chiar dacă cei doi au format un cuplu abia în urmă cu trei luni. Sarkozy se află la a treia căsătorie, Carla – la a doua. Spre deosebire de divorţul de Cecilia, care a fost anunţat printr-un comunicat de presă sec, despre căsătoria preşedintelui, la élysée s-a aflat doar după ce avusese loc, sâmbătă dimineaţă, întru-n cerc foarte restrâns, de "circa 20 de oameni", din familie şi din rândul prietenilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici