Scăderile de pe Bursa de Valori Bucureşti reprofilează investitorii

Ultimele 9 luni dintre maximul înregistrat la sfârşitul lunii iulie 2007 şi perioada actuală reprezintă cel mai lung interval de scădere cu care s-au confruntat piaţa de capital şi, implicit, investitorii prezenţi pe bursă.

1 afișare
Imaginea articolului Scăderile de pe Bursa de Valori Bucureşti reprofilează investitorii

Scăderile de pe Bursa de Valori Bucureşti reprofilează investitorii

Asemenea deprecieri au mai avut loc în anii 2005 şi 2006, când indicele BET-FI a pierdut aproximativ 40%, însă intervalul de scăderi nu a depăşit 4 luni.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici