Schimb teren în Bucureşti cu insulă în Caraibe

Scumpirea terenurilor în Capitală este o realitate de care potenţialii investitori în real-estate-ul autohton se lovesc în mod invariabil în ultima perioadă. Pentru cei ce consideră însă că lucrurile au ajuns cam departe la capitolul preţuri în Bucureşti, există şi o altă variantă, cu siguranţă mult mai exotică: achiziţionarea unei insule! Astfel, la preţul de circa 400.000 de euro - cât ar trebui să plătească un cumpărător pentru un teren de aproximativ 300 mp în zona Barbu Văcărescu -, investitorul poate opta pentru o insulă în Caraibe.

1 afișare
Imaginea articolului Schimb teren în Bucureşti cu insulă în Caraibe

Schimb teren în Bucureşti cu insulă în Caraibe

Pentru cei interesaţi de o asemenea afacere, insula Blue Hole Caye, din Belize, poate fi cumpărată pentru 442.000 euro. Proprietatea menţionată este inclusă în noul catalog premium lansat pe piaţa românească de Coldwell Banker Affiliates of Romania, din care românii îşi pot alege una dintre insulele promovate de către companie în diverse zone ale lumii. Dacă luăm în considerare suprafaţa de 0,5 hectare a Blue Hole Caye, ajungem la un preţ de vânzare de circa 85 euro/mp, ceea ce reprezintă o diferenţă uriaşă faţă de valoarea de circa 1.300 euro/mp pentru terenul din Barbu Văcărescu, propus mai sus spre comparaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici