Scrisoarea I. Hayssam catre Yassin: “Vorbeste cu ««profesorul» ca sa stiu ce trebuie sa contina declaratia mea”

Omar Hayssam i-a scris, din arestul Directiei de Cercetari Penale, in a doua jumatate a anului 2005, o prima scrisoare doctorului Mohammad Yassin. Este, practic, pentru prima data când Hayssam da elemente esentiale in legatura cu identitatea “profesorului” aparut in stenograma discutiilor cu procurorul Ciprian Nastasiu.

6 afișări
Imaginea articolului Scrisoarea I. Hayssam catre Yassin: “Vorbeste cu ««profesorul» ca sa stiu ce trebuie sa contina declaratia mea”

Scrisoarea I. Hayssam catre Yassin: “Vorbeste cu ««profesorul» ca sa stiu ce trebuie sa contina declaratia mea”

Atunci, respectivul "profesor" avea, potrivit scrisorii lui Hayssam, programata o deplasare in America, iar procurorul Ciprian Nastasiu a participat la Bagdad, la audierea lui Mohammad Munaf. Presedintele Traian Basescu a fost invitat, in luna iulie, la Casa Alba, insa nu a onorat-o. Seful statului a mai efectuat o vizita in SUA in luna septembrie a aceluiasi an. Tot in septembrie, procurorul Ciprian Nastasiu a mai efectuat o vizita in Irak, pentru a-l audia pe Munaf. Scrisoarea reprezinta o serie intreaga de asigurari pe care Hayssam le-a adus lui Mohammad Yassin si "profesorului" ca nu ii va trada, dar ca are nevoie de indicatii din partea lor pentru a sti ce sa declare in fata procurorului.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici