Se desfiinţează SPP-ul!

Ştiu că mulţi dintre sepepiştii de rînd vor rămîne şocaţi. Iar conducerea instituţiei s-ar putea să dezmintă vehement ştirea. Poate cu bună credinţă, neştiind nici măcar toţi jandarmii aflaţi acum la şefie ce li se pregăteşte.

23 afișări
Imaginea articolului Se desfiinţează SPP-ul!

Se desfiinţează SPP-ul!

"Buldogului" i se pun tot felul de piedici în revenirea Poliţiei Române în ceea ce ar trebui să fie cu adevărat, aşteptatul bilanţ de decapitare a "conducerii filtru" întîrziind nepermis de mult. Oameni din sistem s-au grăbit să catalogheze pasivitatea fostului şi actualului ministru drept o înfrîngere prematură a acestuia. Dar gruparea celor care tînjesc încă după o veritabilă echipă de fier la conducerea Internelor s-ar putea să reintre în forţă în cărţi, printr-o mutare spectaculoasă. Care, pe cît de neverosimilă pare acum, pe atît prinde mai mult contur.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici