Se schimbă Capitala prea încet la faţă?

Bucureştiul are nevoie de o schimbare la faţă şi investiţiile în infrastructură sunt elemente-cheie în procesul de transformare a Capitalei, într-un oraş european în adevăratul sens al cuvântului.

4 afișări
Imaginea articolului Se schimbă Capitala prea încet la faţă?

Se schimbă Capitala prea încet la faţă?

Toţi edilii care s-au perindat în cei 20 şi ceva de ani de eră post-decembristă la Primăria Generală sau pe la primăriile de sector au demarat proiecte, au lansat idei lăsând cel puţin impresia că intenţii bune există. Însă când ne uităm la rezultatele acestor intenţii, realizăm că ritmul cu care se realizează proiectele ambiţioase ale autorităţilor este unul dezamăgitor.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici