Se scumpeşte şi „benzina săracului“

GPL-ul nu mai reprezintă soluţia ieftină pentru şoferi, deoarece preţul lui creşte în acelaşi ritm cu al celorlalţi carburanţi.

1 afișare

Scumpirea GPL-ului - „benzina săracului“ elimină soluţiile ieftine de transport. Efectele se văd deja: de la un drum mai costisitor cu taxiul (cele mai multe dintre taxiuri sunt alimentate cu GPL - n.r.), la o investiţie mai puţin rentabilă în instalaţii GPL pentru maşini sau achiziţionarea celor dotate cu acest sistem.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici