Se vede luminiţa de la capătul tunelului?

După doi ani de recesiune, România a ajuns să vadă luminiţa de la capătul tunelului, însă nu a reuşit încă să iasă din acest tunel al recesiunii, a atras atenţia ieri economistul-şef al BCR, Lucian Anghel, cu ocazia prezentării raportului macroeconomic "România - Sub semnul austerităţii".

4 afișări
Imaginea articolului Se vede luminiţa de la capătul tunelului?

Se vede luminiţa de la capătul tunelului?

Potrivit acestuia, România trebuie să ia în perioada următoare o serie de măsuri care să contribuie la relansarea economică în condiţiile în care "una este să vedem luminiţa şi alta este să ieşim din tunel''.

Citeste toata stiea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici