Sebastian Ghiţă: "La Realitatea, peste eticheta Vîntu lipim alta"

Într-un interviu acordat pentru "Evenimentul zilei", noul boss de la Realitatea TV anunţă cum va transforma instituţia media în care mogulul Sorin Ovidiu Vîntu a rămas doar acţionar-spectator.

6 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă: "La Realitatea, peste eticheta Vîntu lipim alta"

Sebastian Ghiţă: "La Realitatea, peste eticheta Vîntu lipim alta"

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a preluat pentru cinci ani conducerea trustului Realitatea Media. El spune că vrea să facă profit dintr-o televiziune care se va adresa publicului doritor de echilibru.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici