Seceta pune In pericol sistemul energetic din Romania

Reactorul 1 al Centralei Cernavoda ar putea fi închis luna viitoare, avertizeaza ministrul economiei, Varujan Vosganian. Aceeasi soarta o va avea si reactorul 2 în septembrie, daca nivelul Dunarii va mai scadea. „Deja nivelul apelor este sub prognozele pe care institutul de specialitate ni le daduse în aprilie“, a spus Vosganian. Declaratiile de ieri le contrazic pe cele din urma cu doar cåteva zile, cånd Varujan Vosganian anunta ca productia de energie nu va fi redusa, intrucåt gradul de umplere a lacurilor este peste nivelul mediu al unui an normal.

1 afișare
Imaginea articolului Seceta pune In pericol sistemul energetic din Romania

Seceta pune In pericol sistemul energetic din Romania

http://www.gardianul.ro/2007/07/04/economie-c1/seceta_pune_in_pericol_sistemul_energetic_din_romania-s97380.html

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici