Securitatea lui Chiuariu

Actualul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, care a anuntat luna trecuta ca va ancheta procesul de desfiintare a SIPA, in urma dezvaluirilor ZIUA, nu a miscat un deget in acest sens. El a incercat sa ingroape subiectul, oferind in loc de raspunsuri o tacere suspecta. Aceasta in conditiile in care stie foarte bine ceea ce se intampla in nou infiintata Directie pentru Prevenirea Criminalitatii in Mediul Penitenciar (DPCMP), in fapt, SIPA sub alta titulatura. Dovada este faptul ca, lunar, ministrul liberal primeste informari despre activitatea Directiei lui Dobocan. Tinand cont de faptul ca Tudor Chiuariu nu a luat nici o masura pana in momentul de fata in ceea ce priveste "noua SIPA" se poate afirma ca acest serviciu nu il deranjeaza deloc. Ba chiar ii convine.

1 afișare
Imaginea articolului Securitatea lui Chiuariu

Securitatea lui Chiuariu

http://www.ziua.net/display.php?data=2007-06-28&id=223022

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici