Sefa Loteriei pleaca urechea la soaptele unui spion

Valeriu Draghici, consilierul personal al Lilianei Ghervasuc-Minca, presedinta Loteriei Romane, este ofiter SIE pensionat. El se ocupa de relatiile externe ale Loteriei.

2 afișări
Imaginea articolului Sefa Loteriei pleaca urechea la soaptele unui spion

Sefa Loteriei pleaca urechea la soaptele unui spion

Dupa ce a fost instalata in fruntea Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc-Minca l-a numit pe post de consilier personal pe Valeriu Draghici, in iunie 2006. Desi este angajatul unei institutii publice, unde statul este actionar unic, consilierul Valeriu Draghici nu are afisat pe site-ul Loteriei nici macar un curriculum vitae. Motivul pentru care Draghici pastreaza o confidentialitate totala asupra trecutului sau are o explicatie: potrivit informatiilor noastre, Valeriu Draghici este fost ofiter SIE, pensionat la cerere in 1993, cu gradul de colonel. Sursele noastre sustin ca, la sfirsitul anilor ’80, Valeriu Draghici lucra la Ambasada Romaniei de la Atena, impreuna cu sotia sa, Mariana Draghici - in prezent, directoare adjuncta la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) -, care ocupa postul de secretar la ambasada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici