Sefii ANL dau imprumuturi ascunse de miliarde de lei

Directorii generali ai ANL au adunat averi colosale incepind din 2005: vile, apartamente si multe terenuri. In conturi au atitia bani incit si-au permis sa imprumute zeci de mii de euro unor persoane fizice si unor firme.

1 afișare
Imaginea articolului Sefii ANL dau imprumuturi ascunse de miliarde de lei

Sefii ANL dau imprumuturi ascunse de miliarde de lei

Declaratiile de avere ale sefilor Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), functionari publici la o institutie de interes national, ii pot face invidiosi si pe unii oameni de afaceri prosperi. Vile, case de vacanta, apartamente in centrul Capitalei sau obtinute prin ANL, terenuri intravilane, masini de lux si conturi cu miliarde de lei vechi. Asemenea celor din conducerea Loteriei Romane, nici directorii ANL nu si-au publicat declaratiile de avere pe site-ul institutiei, asa cum ii obliga legea. Cotidianul a facut rost de declaratiile lor de avere apelind la Monitorul Oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici