Şeful ALPAB Radu Popa a aruncat ilegal zeci de miliarde de lei pe renovările din Satul Francez

Directorul de la Parcuri şi Lacuri, Radu Popa, are mari şanse să ocupe un loc fruntaş în topul şefilor de instituţii care încheie contracte ilegale pe bandă, fără să le pese de banul public pe care-l gestionează. Şi, cum pentru domnul Popa deciziile Curţii de Conturi sunt un soi de apă de ploaie numai bună de aruncat, la ALPAB au înflorit nu doar panseluţele plantate de angajaţii instituţiei, ci şi contractele date cu dedicaţie de directorul înscăunat de Sorin Oprescu.

11 afișări
Imaginea articolului Şeful ALPAB Radu Popa a aruncat ilegal zeci de miliarde de lei pe renovările din Satul Francez

Şeful ALPAB Radu Popa a aruncat ilegal zeci de miliarde de lei pe renovările din Satul Francez

Directorul de la Parcuri este unul şi acelaşi personaj cu Radu Popa de la Bursa de Mărfuri, care s-a ales cu o plângere penală după ce a plătit din banii acestei instituţii silicoanele amantei sale trecute de mult de prima tinereţe.Din ciclul "ce contracte dubioase a mai încheiat Popa", astăzi vă prezentăm situaţia din Satul Francez, unde directorul ALPAB a aruncat, practic, pentru aşa-zise renovări, vreo 30 miliarde de lei vechi. Din banii contribuabililor, să ne înţelegem.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici