Semnatura de milioane

Fostul primar general al Capitalei, actualul presedinte Traian Basescu, a ajutat un redactor de la Radio Romania Cultural sa puna mana pe o avere estimata la cateva zeci de milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Semnatura de milioane

Semnatura de milioane

Basescu a decis restituirea unui imobil pe baza unor falsuri grosolane. In aceasta escrocherie de proportii, un rol important l-a jucat si Dumitru Viorel Manescu, actualul presedinte al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania. Notarul a fost cercetat penal, dar mai mult de ochii lumii deoarece faptele s-au prescris. Asa ca Manescu nu este nevoit sa mai raspunda in fata legii. Grav este ca din cauza ilegalitatilor comise, dar si a semnaturii iresponsabile a primarului Basescu, mai multe familii au fost aruncate in strada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici