Senatorii care iau bani din buget să-i dea la partid

Senatul cere suplimentarea bugetului să poată funcţiona până la sfârşitul anului, în condiţiile în care un sfert dintre aleşi finanţează lunar, cu bani de la parlament, sediile propriilor partide.

6 afișări
Imaginea articolului Senatorii care iau bani din buget să-i dea la partid

Senatorii care iau bani din buget să-i dea la partid

Dincolo de finanţarea pe care o primesc, prin lege, partidele s-au obişnuit să stea pe spatele bugetului de stat şi pe căi obscure. Una dintre reţetele prin care sediile de partid sunt ţinute pe cheltuiala publică este finanţarea de stat a chiriilor şi întreţinerii filialelor din teritoriu, sub paravanul deconturilor pentru birourile parlamentare.Numai la Senat, o aplică nume grele: miniştrii PDL Vasile Blaga şi Radu Berceanu, şeful Senatului, Mircea Geoană, dar şi liderul PNL, Crin Antonescu.

Citeste toat stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici