Senzaţional! Şoc! Exclusiv! În direct :) Meciurile din Liga 1 s-ar putea vedea pe DDTV! Vezi planul lui Mitică Dragomir!

Preşedintele LPF negociază azi preluarea unui post TV pe care să-l transforme în televiziunea ligii. Apoi, nu exclude varianta ca meciurile de campionat să poată fi urmărite inclusiv pe canale de desene animate! Preşedintele ligii spune că duminică vor fi înmânate celor de la Oţelul tricourile de campioni, în cadrul unui show special.

4 afișări
Imaginea articolului Senzaţional! Şoc! Exclusiv! În direct :) Meciurile din Liga 1 s-ar putea vedea pe DDTV! Vezi planul lui Mitică Dragomir!

Senzaţional! Şoc! Exclusiv! În direct :) Meciurile din Liga 1 s-ar putea vedea pe DDTV! Vezi planul lui Mitică Dragomir!

Început având ca subiect premierea campionilor de la Oţelul, dialogul de ieri cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a mutat rapid spre puncte de mult mai mare interes pentru acesta. Astfel, "Corleone" dezvăluie că astăzi negociază cumpărarea unei licenţe TV de către Ligă.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici