SERVERUL CARE VA CONŢINE TOT ISTORICUL TĂU MEDICAL. Cine va avea acces la informaţiile PERSONALE legate de sănătatea ta

Istoricul medical al fiecărui român va fi stocat, începând cu 2013, într-o bază electronică de date care poate fi accesată de medicii din spitalele de pe tot cuprinsul ţării. "Unitatea-mamă" va fi amplasată la Bucureşti, într-un loc despre care autorităţile spun că va fi "bine păzit".

5 afișări
Imaginea articolului SERVERUL CARE VA CONŢINE TOT ISTORICUL TĂU MEDICAL. Cine va avea acces la informaţiile PERSONALE legate de sănătatea ta

SERVERUL CARE VA CONŢINE TOT ISTORICUL TĂU MEDICAL. Cine va avea acces la informaţiile PERSONALE legate de sănătatea ta

Fiecare român va avea, începând cu anul 2013, propriul dosar electronic de sănătate, care îl va înlocui pe cel clasic, pe suport de hârtie. "Dacă un pacient ajunge într-un spital din Timişoara, doctorul va putea să-i consulte întreaga istorie medicală, indiferent de unitatea medicală în care acesta se află", a explicat pentru gândul ce înseamnă acest sistem ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici