Serviciile au „deconspirat“ cine va fi noul premier!

Deşi la prima vedere se părea că pista unui premier tehnocrat a fost abandonată, lucrurile nu par să stea deloc chiar aşa. Cel puţin în opinia celor mai importante servicii secrete ale României, care deja au trecut de la faza de pronosticuri la cea de pregătire a activităţii operative specifice şi chiar protecţie a viito­rului prim ministru.

9 afișări
Imaginea articolului Serviciile au „deconspirat“ cine va fi noul premier!

Serviciile au „deconspirat“ cine va fi noul premier!

Care, cel puţin după accelerarea luării acestor măsuri, va fi probabil instalat imediat după 15 mai, dacă lucrurile decurg "bine" la alegerile de la conducerea PDL.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici