Serviciile secrete moldovenesti acuza familia Basescu de implicare in revolta de la Chisinau

Un material ce poarta toate ingredientele unui raport intocmit de Serviciul de Informatii si Securitate (SIS) din Republica Moldova poate fi citit pe site-ul ziarului Moldova Suverana. In realitate, este pozitia neoficiala a SIS si a regimului de la Chisinau cu privire la o retea de studenti basarabeni aflati la studii in universitati romånesti, racolati de SRI. Scopul acestor “spioni” ar fi unirea Moldovei cu Romånia. SIS denunta metodele folosite de structurile speciale romanesti.

1 afișare
Imaginea articolului Serviciile secrete moldovenesti acuza familia Basescu de implicare in revolta de la Chisinau

Serviciile secrete moldovenesti acuza familia Basescu de implicare in revolta de la Chisinau

Este vorba, de fapt, despre acordarea cetateniei romåne studentilor basarabeni  in schimbul colaborarii cu SRI. O figura aparte in respectivul material joaca Eugen Tomac, nascut la Oziornoe, regiunea Odessa, Ucraina, fost presedinte al Ligii Tinerilor Români de Pretutindeni, fost consilier prezidential pentru relatia cu romånii de pretutindeni si actual secretar de stat in MAE  pentru relatiile cu romånii de pretutindeni. SIS pretinde ca el ar fi fost racolat de SRI si ca este amantul Elenei Basescu, fiica mai mica a presedintelui Traian Basescu.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici