SERVICIUL SECRET AL MIRA, IMPLICAT IN FILAJUL LUI SINTION

Surse bine informate sustin ca in ograda Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, singurul serviciu secret ramas sub controlul liberalilor, urmeaza sa fie detonate doua bombe.

1 afișare
Imaginea articolului SERVICIUL SECRET AL MIRA, IMPLICAT IN FILAJUL LUI SINTION

SERVICIUL SECRET AL MIRA, IMPLICAT IN FILAJUL LUI SINTION

Prima este aceea ca, indiferent de pozitiile oficiale adoptate pana acum, cel putin unul dintre vehiculele implicate in operatiunea de filaj care l-a vizat pe procurorul Marian Sintion este pus de un particular la dispozitia DGIPI. Este vorba de motocicleta inmatriculata cu numarul PH-43-LHF. Asta inseamna ca respectivul serviciu secret a fost implicat in operatiunea de filaj. A doua bomba este aceea ca filajul filmat la poarta ministrului Decebal Traian Remes, in imagini aparand Gheorghe Ciorba si Ioan Avram Muresan carand niste cutii, a fost facut – tot indiferent de pozitiile oficiale adoptate pana acum – de ofiteri ai DGIPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici