Sever Voinescu: "E nevoie de un premier capabil să convingă o populaţie deprimată"

Chiar dacă, acum câteva zile, Traian Băsescu l-a ameninţat cu excluderea pentru criticile la adresa lui Emil Boc, Sever Voinescu crede că "România are nevoie de un premier cu autoritate în faţa tuturor partidelor politice şi mai ales capabil să convingă".

3 afișări
Imaginea articolului Sever Voinescu: "E nevoie de un premier capabil să convingă o populaţie deprimată"

Sever Voinescu: "E nevoie de un premier capabil să convingă o populaţie deprimată"

"PDL are nevoie de un preşedinte vizionar, capabil să aducă sânge proaspăt", mai spune Sever Voinescu în interviul acordat "Evenimentului zilei".La fel ca şi colega sa Sulfina Barbu, Voinescu susţine că funcţia de premier şi cea de preşedinte al PDL "necesită discuţii separate". Deputatul PDL afirmă că "din partea sa" relaţia cu Băsescu este corectă.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici