Sex si minciuni pe telefonul mobil

SMS, MMS, uneori citire si redactare de emailuri mobile, jocuri la purtator, muzica. Toate acestea sint functiile de baza ale unui telefon mobil, mai mult sau mai putin performant, functiile pe care le folositi cel mai des.

1 afișare

Ce ar mai putea face un telefon mobil in ziua de azi? Ei bine, nici nu va imaginati. Producatorii de software pentru celulare si-au scotocit prin imaginatie si au gasit fel de fel de intrebuintari omniprezentului accesoriu de care nu mai putem scapa.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici