Sfaturile unui miliardar pe timp de criză: Economiseşte-ţi banii. Economiseşte cât de mulţi poţi. Orice penny, orice cent

La 53 de ani, Mark Cuban valorează 2.5 miliarde, e patronul unei echipe din NBA şi oferă o abordare plină de optimism într-o perioadă în care toată lumea priveşte cu îngrijorare către pieţele financiare, informează www.stirileprotv.ro.

5 afișări
Imaginea articolului Sfaturile unui miliardar pe timp de criză: Economiseşte-ţi banii. Economiseşte cât de mulţi poţi. Orice penny, orice cent

Mark Cuban (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există scurtături, nici măcar una. În toată nebunia generată de burse şi pieţe financiare, sigur vor fi diverse înşelătorii ce vor apărea la tot pasul. Cu cât ai mai puţini bani, cu atăt sunt mai mari şansele ca o persoană să încerce să-ţi prezinte o idee "de milioane". Gândeşte-te întotdeauna că dacă o idee e cu adevărat grozavă, nimeni nu o să ţi-o împărtăşească. Dacă omul care vrea să te atragă într-o afacere excelentă ar avea cu adevărat o idee bună, ar fi deja un milionar şi nu ar bântui pe străzi", scrie Mark Cuban pe blog-ul său.

Mesajul a fost postat iniţial acum 3 ani de zile, dar Cuban l-a repostat pentru că l-a considerat potrivit în actualul context economic.

"Economiseşte-ţi banii. Economiseşte cât de mulţi poţi. Orice penny, orice cent. În loc de cafea, bea apă. În loc să mergi la McDonald's, mănâncă macaroane cu brânză. Renunţă la cardurile de credit. Dacă foloseşti un card de credit, nu vrei sa fii bogat", scrie Mark Cuban.

Citeşte mai multe despre sfaturile lui Mark Cuban pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici