SIF Oltenia a adus in instanta investitia Ford de 250 mil. euro

Cea mai mare investitie straina in Romania in ultimii ani ar putea fi blocata in instanta, daca SIF Oltenia va castiga procesul prin care a dat in judecata Ford Romania, Automobile Craiova si statul roman pentru anularea hotararii prin care s-a aprobat majorarea capitalului social al uzinei de automobile de la Craiova.

1 afișare
Imaginea articolului SIF Oltenia a adus in instanta investitia Ford de 250 mil. euro

SIF Oltenia a adus in instanta investitia Ford de 250 mil. euro

Procesul va avea un prim termen de judecata pe data de 26 martie, potrivit datelor de la Tribunalul Dolj. Firma Automobile Craiova, desi ar fi obligata sa raporteze litigiul pe piata RASDAQ, nu a facut pana in prezent acest lucru.SIF Oltenia se considera prejudiciata dupa ce participatia sa indirecta in cadrul Ford Romania a fost diluata pana la 0,14% in urma majorarii capitalului social al acestei societati cu 250 de milioane de euro si renuntarea Automobile Craiova la exercitarea dreptului de preemptiune.


Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici