Sinescu, aghiotantul lui Dumnezeu

CV-ul lui masoara 63 de pagini. „Cat lucrarea mea de licenta!", imi spunea o prietena careia i l-am aratat. Dar, oricum, asta-i fleac in ochii lui Dumnezeu! Dumnezeu are cu el alte afaceri. De zeci de ani si l-a facut aghiotant, incredintandu-i cele mai crancene trante cu moartea. Pe semne ca ii este unul dintre favoriti din moment ce i-a dat pe mana mii de vieti. Era musai ca si el sa se ridice la nivelul asteptarilor. Si uite asa a devenit Ionel Sinescu unul dintre cei mai buni medici urologi ai lumii.

1 afișare
Imaginea articolului Sinescu, aghiotantul lui Dumnezeu

Sinescu, aghiotantul lui Dumnezeu (Imagine: qmagazine.ro)

A vrut musai si inca de la bun inceput sa iasa din contemplatia fara sfarsit, din incaierarea de vorbe si de concepte moarte, din focurile de artificii ale unor ideologii efemere si ale moristilor fantastice. Orice scoala a urmat, a fost cel dintai, seful promotiei. A urat din toate viscerele activitatea care e doar repetare, lupta care e doar lupta pentru painea de fiecare zi, pentru un asternut, pentru bani, pentru femei sau pentru autoritate. A stiut ca trupul este doar un ostatic al mortii si ca trebuie sa lupte cu asta orice ar fi. In moarte, pana si cea mai incantatoare creatura imaginabila nu-i decat o piesa de tevarie rece. A vrut sa schimbe fata lucrurilor si viata oamenilor. A reusit cu prisosinta.

Citeşte tot materialul pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici