Situaţia din agricultură, aproape de dezastru

Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat, ieri, că situaţia din agricultură este "aproape un dezastru", arătând că unele structuri subordonate sunt ineficiente, deşi angajaţii au salarii mari, iar pentru programul destinat pescuitului finanţat de UE nu a fost atras niciun ban.

5 afișări
Imaginea articolului Situaţia din agricultură, aproape de dezastru

Situaţia din agricultură, aproape de dezastru

"Situaţia, dacă aş caracteriza-o printr-o concluzie, e aproape un dezastru, suntem în blocaj total", a spus Sârbu, într-o conferinţă de presă. El a prezentat priorităţi ale mandatului său şi a făcut o trecere în revistă a problemelor din agricultură, precum şi a discuţiilor cu oficialii Comisiei Europene, de la începutul săptămânii. Sârbu a arătat că nu a fost absorbit niciun ban din fondurile europene pentru pescuit, ceea ce este "un dezastru".

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici