Skoda Octavia, pe primul loc la importuri pentru prima dată în ultimii ani

Pentru prima dată în ultimii ani cea mai vândută maşină de import de pe piaţa locală pe primele şase luni este una cu un preţ de peste 15.000 de euro, şi anume Skoda Octavia, potrivit unei analize realizate de ZF pe baza datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

4 afișări
Imaginea articolului Skoda Octavia, pe primul loc la importuri pentru prima dată în ultimii ani

Skoda Octavia, pe primul loc la importuri pentru prima dată în ultimii ani

În aceaşi perioadă din 2010, cele mai mari vânzări le-a avut Renault Symbol, care costă sub 10.000 de euro.

În primul semestru al acestui an, cel mai bine vândut model de import a fost Skoda Octavia cu peste 2.000 de unităţi, în scădere cu 4% faţă de perioada similară a anului trecut, pe o piaţă care a scăzut cu 18% în acelaşi interval.

Pe locul secund s-a poziţionat gama Renault Clio, cu aproape 1.600 de maşini, în scădere cu 40% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce pe locul trei a urcat VW Golf, depăşind Opel Astra.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici