Soc in imobiliare: 2009 aduce un val de falimente la brokerii mici

Pana la 80% din cele 10.000 de agentii imobiliare active inainte de criza ar putea fi spulberate de pe piata in acest an, deoarece nu dispun de resursele financiare necesare pentru a rezista, in contextul in care tranzactiile imobiliare sunt aproape inexistente.

1 afișare
Imaginea articolului Soc in imobiliare: 2009 aduce un val de falimente la brokerii mici

Soc in imobiliare: 2009 aduce un val de falimente la brokerii mici

Tonul in contracararea acestui fenomen il da brokerul imobiliar Coldwell Banker, care urmeaza sa lanseze un sistem de francize ce va reprezenta, pe de o parte, extinderea in toate zonele tarii, dar, pe de alta parte, va fi si un colac de salvare pentru agentiile mici care isi vor pune un brand mare pe firmament pentru a trece de criza.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici