Sora lui Mark Zuckerberg a demisionat de la Facebook. Ce afacere vrea să-şi deschidă

Randi Zuckerberg, directorul de marketing al Facebook şi sora multi-milionarului Mark, şi-a anunţat demisia. Vrea să-şi creeze propriul imperiu social-media. În noua ei aventură, femeia de afaceri spune că vrea să ajute alte companii "să devină mai sociale".

9 afișări
Imaginea articolului Sora lui Mark Zuckerberg a demisionat de la Facebook. Ce afacere vrea să-şi deschidă

Sora lui Mark Zuckerberg a demisionat de la Facebook. Ce afacere vrea să-şi deschidă

Randi părăseşte Facebook după şase ani. În scrisoarea de prezentare a demisiei, Zuckerberg a menţionat realizările ei în cadrul imperiului social-media, adăugând: "Acum este momentul perfect pentru mine de a părăsi compania pentru a construi o alta, concentrându-mă pe trendurile captivante din industria media".

Noul business se va numi RtoZ Media, un joc al iniţialelor numelui ei, potrivit Daily Mail.

Surse apropiate acesteia spun că trei luni de maternitate departe de Facebook i-au dat lui Randi posibilitatea să reflecte asupra propriei cariere.

Şi Facebook a confirmat plecarea doamnei Zuckerberg: "Da, confirmăm că Randi a decis să plece pentru a-şi înfiinţa propria afacere. Îi suntem recunoscători pentru serviciile importante aduse companiei", se arată într-un comunicat. Nu există însă niciun comentariu din partea fratelui Mark.

Citeşte mai multe despre Randi Zuckerberg pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici