Sorin Oprescu: În ’97, stăteam la uşa lui Iliescu ca să-i spună cineva bună dimineaţa când se ducea să facă pipi

S-a hrănit din bucuria pe care a adus-o în sufletele celorlalţi. Aşa a ars toată viaţa. El, Sorin Oprescu, omul, chirurgul. Nu primarul general. O ipostază inedită pe care o dezvăluie în exclusivitate, verde-n faţă, lui Marius Tucă.

1 afișare
Imaginea articolului Sorin Oprescu: În ’97, stăteam la uşa lui Iliescu ca să-i spună cineva bună dimineaţa când se ducea să facă pipi

Sorin Oprescu: În ’97, stăteam la uşa lui Iliescu ca să-i spună cineva bună dimineaţa când se ducea să facă pipi

Şi nu e deloc zgârcit cu detaliile. Trece din registrul grav al frământărilor existenţiale la limbajul colorat învăţat în Drumul Sării, dezgolind un Sorin Oprescu plin de umor, plin de poveşti.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici