Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoican, arestaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Vîntu: "Ruşine doamnă, ruşine!"

O judecătoare a Tribunalului Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, valabile până pe 8 octombrie, pe numele celor trei inculpaţi, care pot contesta decizia sa la Curtea de Apel a Capitalei.

6 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoican, arestaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Vîntu: "Ruşine doamnă, ruşine!"

Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoican, arestaţi pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Vîntu: "Ruşine doamnă, ruşine!"

Inculpaţii au anunţat că vor face recurs la Curte. Vîntu, înainte de a fi scos din boxa acuzaţilor, a declarat: "Asistaţi la cea mai cumplită perioadă din istoria României de după 1989".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici