Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut la Parchetul General

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, acţionar al Realitatea Media, şi reprezentantul său Ion Cezar Ilie au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru şantaj la adresa omului de afaceri Sebastian Ghiţă, acţionar Asesoft, firma care manageriază acum trustul Realitatea Media.

3 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut la Parchetul General

Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut la Parchetul General

Acuzaţi că i-au pretins lui Ghiţă 150.000 de euro pentru a nu rezilia contractul şi că l-au ameninţat cu moartea, cei doi vor fi duşi astăzi la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Şedinţa AGA la care urmează să se decidă situaţia contractului are loc în zilele de 27 şi 28 aprilie.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici