Şoselele, pericol public

Cel puţin 73 de autoturisme au fost implicate, ieri, în mai multe accidente care s-au produs pe cele două autostrăzi (Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Piteşti) din cauza ceţii şi a poleiului. Numărul accidentelor de pe Autostrada Soarelui, înregistrate începând de ieri dimineaţă, în principal tamponări provocate de neadaptarea vitezei în condiţii de polei şi ceaţă, ajunsese, la prânz, la 27, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Şoselele, pericol public

Şoselele, pericol public

Dimineaţă, o tamponare în lanţ a avut loc la kilometrul 25 al Autostrăzii Soarelui. Aici a avut loc o tamponare iniţială, în care au fost implicate două maşini, iar şoferii curioşi, care au venit din spate şi au frânat brusc sau nu au menţinut direcţia de mers, astfel încât, din cauza drumului alunecos, au intrat şi ei în coliziune. În total, au fost avariate zece maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici