Şpaga de la PIC, păstrată pe stick!

Penescu l-a înregistrat, în septembrie 2007, pe Constantin în timp ce îi dădea mită. Judecătorii care au decis arestarea lui Cornel Penescu şi a şefului arbitrilor, Gheorghe Constantin, au arătat că „blaturile“ dintre cei doi datau de ani de zile.

1 afișare
Imaginea articolului Şpaga de la PIC, păstrată pe stick!

Şpaga de la PIC, păstrată pe stick!

La percheziţiile efectuate la sediul firmei PIC, administrată de Penescu, procurorii au găsit un stick de memorie pe care scria „şpagă Gheorghe Constantin”.Anchetatorii au descoperit pe suportul de memorie mai multe înregistrări, realizate în septembrie 2007, în care Cornel Penescu îi dădea lui Gheorghe Constantin un plic alb, ce conţinea mai multe bancnote.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici