Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

A doua încercare de evacuare a lui Corneliu Vadim Tudor din sediul central al PRM s-a terminat cu înjurături, îmbrânceli şi răcnete. Executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, agresat şi jignit, ieri, de Vadim Tudor, va face plângere penală împotriva „Tribunului“. Psihiatrii spun că Vadim este un „caz clinic“.

9 afișări
Imaginea articolului Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

Evacuarea Partidul România mare (PRM) din sediul în care funcţionează a început, ieri-dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, la acţiune participând şi poliţişti care au încercat să-i scoată din imobil pe membrii partidului, dar şi pe ziarişti. Executorul judecătoresc a sosit, în jurul orei 8.00, însoţit de poliţişti, la imobilul din strada Emile Zola nr. 2, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu, zis Bideu, şi vicepreşedintele partidului, Codrin Ştefănescu. Şomăldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici