Speculatorii din piata imobiliara, «maturati» de criza economica

Ca si in Statele Unite si restul Europei, sectorul imobiliar din Romania resimte cel mai acut criza economica. Lipsa tranzactiilor a facut ca din ce in ce mai multe agentii imobiliare sa dispara de pe piata, in timp ce unii dezvoltatori fie si-au inghetat proiectele, fie renunta la ele.

3 afișări
Imaginea articolului Speculatorii din piata imobiliara, «maturati» de criza economica

Speculatorii din piata imobiliara, «maturati» de criza economica

Pe de alta parte, in acelasi context financiar dificil, romanii prefera sa amane decizia de cumparare, fapt care a dus la un blocaj, atat in ceea ce priveste proiectele noi, cat si pe piata de apartamente vechi.  Criza economica si blocajul din piata imobiliara loveste din plin in agentiile imobiliare, din ce in ce mai multe firme concediindu-si angajatii si retragandu-se de pe piata. Reprezentantii din domeniu sustin ca este bine ca se intampla acest lucru, deoarece astfel vor ramane pe piata doar profesionistii.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici