Spionul Stamen Stancev, urmărit pas cu pas de SIE?

Săptămåna trecută, cotidianul italian „La Repubblica“ afirma că Romånia deţine supremaţia în materie de servicii secrete la nivel european. Nu fără ciudă italienii consemnau capacitatea sporită a serviciilor noastre, comparativ cu alte instituţii similare din lume, fondurile crescute şi omniprezenţa spionilor noştri.

9 afișări
Imaginea articolului Spionul Stamen Stancev, urmărit pas cu pas de SIE?

Spionul Stamen Stancev, urmărit pas cu pas de SIE?

Zilele trecute, cotidianul "Curentul" a avut ocazia să vadă confirmate alegaţiile invidioşilor italieni. Am găsit, încă o dată, chiar pe strada alăturată, un plic cu fotografii, în exact acelaşi loc unde am mai găsit şi altă dată unele copii ale unor interesante rapoarte cu privire la mişculaţiile economice ale unor servicii estice.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici