SRI îşi scapă „cârtiţele” din Poliţie

M-am şi plictisit de când scriu că Ministerul de Interne, în frunte cu cele mai importante structuri ale sale, au fost virusate de către Serviciul Român de Informaţii. La început, conducerile IGPR şi DGIPI au dezminţit vehement, dar s-au resemnat şi ele apoi.

8 afișări
Imaginea articolului SRI îşi scapă „cârtiţele” din Poliţie

SRI îşi scapă „cârtiţele” din Poliţie

Acum însă, planul de reorganizare era să dea peste cap toate eforturile reuşite de transformare a Poliţiei într-o veritabilă anexă a Serviciilor. Aşa că a fost anulat şi s-a lansat operaţiunea de evaluare a celor aflaţi la conducere. Şi cum trierea va fi monitorizată de SRI, este clar că asistăm la planul de rezervă pentru salvarea "cârtiţelor" impuse în cele mai înalte funcţii.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici