SRI, verificat la politie politica

Directorul SRI, George Cristian Maior, a respins orice acuzatie referitoare la desfasurarea de activitati de politie politica indreptate impotriva PNL. seful SRI a fost convocat ieri de urgenta la Comisia de control a SRI. Punctul de vedere al lui Maior a fost sustinut si de fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, care a declarat ca serviciile secrete nu au intreprins niciodata, pe perioada cand a condus aceasta institutie, activitati legate de urmarirea informativa a vreunui politician.

1 afișare
Imaginea articolului SRI, verificat la politie politica

SRI, verificat la politie politica

Totodata, Costin Georgescu, sef al SRI in perioada 1997-2000, considera ca nu exista motive ca vreun partid politic sa fie in atentia serviciilor. "Este o furtuna intr-un pahar. Grav este faptul ca si SRI este tarat in aceste scandaluri politice, din cauza acestor scurgeri de informatii", a precizat Georgescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici